+40213115541 contact@anad.gov.ro

Împreună împotriva dopajului

Educația este un pilon extrem de important al unui program eficient anti-doping și este prima linie de apărare în protejarea drepturilor sportivilor. ANAD pune la dispoziție resurse pentru educația anti-doping a sutelor de sportivi ce participă la acțiunile noastre educative în fiecare an, ajutând sportivii și personalul asistent al acestora să înțeleagă drepturile și responsabilitățile lor în ceea ce privește procesul de testare și gestionare a rezultatelor.

Acceseaza platforma de oriunde și de pe orice dispozitiv

Acces mobil de oriunde

Platforma este accesibilă oricând și de oriunde, de pe orice dispozitiv și de pe orice platformă, printr-o conexiune securizată la Internet.

Nivel ridicat de securitate a informației

Garantăm securitatea informațiilor pentru toți utilizatorii. Asigurarea securității datelor și a confidențialității informațiilor este un imperativ pentru noi.

Sincronizare cu Google Cloud

Toate resursele necesare se aloca automat utilizând o bază de date în cloud și este sincronizată cu platforma Google Cloud, asigurand o disponibilitate permanentă a serviciilor.
  • Rapiditate 80% 80%
  • Acces informatie 75% 75%
  • Simplitate 90% 90%
  • Flexibilitate 100% 100%

Design Receptiv

Platforma educationala vă oferă beneficii importante: este rapidă, intuitivă și are funcționalități multiple și foarte practice pentru metodele de evaluare folosite de profesori și administratori. Sportivii pot folosi platforma pentru parcurgerea rapidă a cursurilor și testelor, pentru observații zilnice oferite de administratori, evaluări și multe altele.

Accesează platforma e-learning